Már a következő országokba is postázunk

Az új Általános adatvédelmi törvény (ÁAT) miatt fontos a számunkra, hogy ügyeljünk a személyes adataira és hogy elmagyarázzuk a mögötte lévő folyamatot. A létező legjobb weboldal és vásárló élményt szeretnénk Önnek nyújtani!

Milyen személyes adatokat tárolunk?

Akkor gyűjtünk be személyes adatokat, amikor beküld egy érdeklődést, illetve vásárol egy terméket a weboldalunkról. Az ügyfelek levelezését a belső burtonsousvide.co.uk e-mail platformon tároljuk. A megrendelés információit a ​Mintsoft-on tároljuk. Csak olyan harmadik felekkel dolgozunk, akik szigorúan veszik az ÁAT szabályokat.

Amikor létrejött a megrendelése, kapni fog:

  • egy emailt, ami visszaigazolja a megrendelést (a számlázási és postázási címmel együtt)
  • egy emailt, ami visszaigazolja a sikeres postázást a teljesítési raktárunkból.

Miért tárolunk vásárló adatokat?

Azért tárolunk információt, hogy a legjobb online és offline tapasztalatot szerezze meg velünk.

Kérjük ne feledje:​ Ha meggondolja magát a feliratkozás után, a jövőben bármikor leiratkozhat a következő email címen: info@burtonsousvide.co.uk

A személyes információit soha, semmilyen körülmények közt nem fogjuk átadni, eladni vagy odaadni harmadik félnek (vagy a teljes hozzájárulása nélkül). Az adatai a minimális 8 évig lesznek tárolva. A 8 év után átnézzük, hogy szükségünk van-e még az információkra (a hozzájárulásával). Bármikor megkérheti, hogy töröljük az információit.

Minden vásárlói adatot biztonságosan tárolunk belső adatbázisunkban (az ÁAT irányelveit követve). Minden vásárlói információ elérhető, ha igénylik.

Csak olyan Burton Sous Vide alkalmazottaknak lesz hozzáférése, akiknek szükséges és akiknek köze van ehhez, azért hogy:

  • Sikeresen teljesítsük a megrendelését (a hozzájárulásával)
  • Megválaszoljanak minden érdeklődést, javaslatot vagy panaszt
  • Jelezzék Ön felé ha a megredeléssel/kiszállítással gond van vagy csúszás (az Ön hozzájárulásával)

Harmadik fél szociális médiák (mint pl. a Facebook és az Instagram) követhetik Önt weboldal látogatóként (egy weboldal pixelen keresztül), hogy megmutassák Önnek a legfrisseebb ajánlatainkat. Nem fogják megismerni az Ön személyes adatait csak azt, hogy legalább egyszer meglátogatta a weboldalt.

A weboldalunk használatával beleegyezik a teljes online adatvédelmi szabályzatunkba.

Thank you.

Szerezze meg saját Burton Sous Vide-t most

Vásároljon most