Már a következő országokba is postázunk

Garantáljuk, hogy minden információ, ami valamelyik Burton Sous Vide weboldalon szerepel, pontos. A Burton Sous Vide semmilyen felelősséget nem vállal a weboldalakon szereplő információkból származó kárért.

Termék leírások

Fenntartjuk a weboldalakon szereplő termékleírás és műszaki jellemzés megváltoztatását. Ezek a változtatások semmilyen módon sem lesznek hatással ezen termékek működésére. Az oldalon szereplő árak és a termékek elérhetősége figyelmeztetés nélkül megváltoztatható/helyesbíthető.

A termékek megrendelése

Ha valamelyik Burton Sous Vide weboldalról szeretne rendelni, akkor teljesen ki kell tölteni a nyomtatványt a befejezési folyamat során. Arra az e-mail címre fogjuk visszaigazolni a rendelést, megad. Amikor elküldjük az e-mailt az kétoldalú megállapodás létrejöttével jár.

Fizetés

Minden ár magában foglalja az érvényes ÁFÁ-t. A termékek árai nem foglalják magukban a postázás költségét. A Burton Sous Vide weboldalakon szereplő termékek árán felül, ki kell fizetnie a postázási költséget is, kivéve ha jogsult ingyenes kiszállításra.

Termék postázás

A termékek postázását az Ön által megjelölt módtól függően fogjuk ütemezni, arra a címre amit megadott. Ha a megrendelt termékek postázásában hiba történt a kiszállítás utáni 7 napon belül jelezze nekünk. Ha ezt nem teszi meg, akkor a Burton Sous Vide semmilyen kárért vagy veszteségért nem lesz felelős.

Szerezze meg saját Burton Sous Vide-t most

Vásároljon most